Industrija

metalurgija

Od svog osnivanja 2001. godine, jedna od osnovnih delatnosti preduzeća je izvođenje mašinskih i  elektro radova, kao i radova na termotehničkim postrojenjima. Nedugo potom, javlja se potreba za  izvođenjem radova na industrijskim postrojenjima, te preduzeće odlučuje da postane aktivnije u tom sektoru, prvenstveno zbog činjenice da je u svom sastavu imalo stručni kadar koji je  osposobljen za projektovanje i izvođenje radova tog tipa.

Rudarstvo

rudarstvo

Dobrom organizacijom rada, poštovanjem rokova izgradnje i kvalitetom izvedenih radova, uspeli  smo da stvorimo reputaciju dobrog saradnika i da se nametnemo kao jedan od najznačajnijih  subjekata na severnom delu Kosova i Metohije.

Metalurgija

metalurgija2

Oslanjajući se na poznate partnere iz zemlje i inostranstva, Dynamic trade je uspeo da na jednom mestu  okupi značajan stručni, operativni i finansijski potencijal. Uz postojeći stručni kadar preduzeća,  i naše usko specijalizovane saradnike, spremni smo da odgovorimo na svaki zahtev vezan za  izvođenje radova na izradi i rekonstrukciji industrijskih postrojenja i opreme.