Inovator u oblasti gradnje od 2001 godine

Tradicija

logokompanija3

Od svog osnivanja 2001. godine, jedna  od osnovnih delatnosti preduzeća  je  građevinarstvo.  Dobrom  organizacijom  rada, poštovanjem rokova izgradnje i kvalitetom izvedenih objekata, uspeli smo da se nametnemo kao jedan od najznačajnijih subjekata na severnom delu Kosova i Metohije.

Ljudski potencijal

gradjevina

Oslanjajući se na poznate partnere iz zemlje i inostranstva, uspeli smo da na jednom mestu okupimo značajan stručni, operativni i finansijski potencijal. Preduzeće u jeku građevinske sezone, uz svoje saradnike i podizvođače, zapošljava i preko 400 radnika. Preduzeće je u potpunosti opremljeno kvalitetnom mehanizacijom,građevinskim mašinama i opremom neophodnom za izvođenje svih vrsta radova visokogradnje i niskogranje.

Izgrađeno više od 50 objekata

gradjevina2

Od svog osnivanja, preduzeće je po sisitemu „ključ u ruke“ izgradilo više od 50 objekata ukupne površine preko 70.000 m2. Za potrebe tržišta smo u prethodne dve godine izveli preko 12.000 m2 poslovno-stambene namene.Preduzeće je adekvatno opremljeno građevinskom opremom i mehanizacijom da u svakom trenutku u potpunosti odgovori na zahtev za izgradnjom objekata veličine do 15.000 m2.